EM biluthyrning

Våra produkter

Det vi erbjuder är persontransporter allt från ensamresande till större sällskap.

Våra bussar kan dessutom snabbt ändras om för mindre möbeltransporter.

Har ni speciella önskemål gör vi naturligtvis vad vi kan för att tillgodose dem.

I vår vagnpark hittar ni fordon från mellanklassen till minibussar med plats för nio personer.

Vår kundkrets omfattar privatpersoner, företag, föreningar etc.

Vi samarbetar med Hagfors Airport dit vi levererar bilar för våra kunder som kommer med flyg. Vi samarbetar dessutom med landets alla stora försäkringsbolag.


Tjänster

Hyrbilsförsäkring

Olyckan var framme, egna bilen bärgas till skadereperationsverkstaden, vilket innebär många veckor utan bil. Nu kommer hyrbilsförsäkringen till användning. Vi samarbetar med samtliga försäkringsbolag.

Personbil

Oftast står man där och önskar att man hade tillgång till en bil. Kanske räcker egna bilen inte till för de behov man för tillfället har, eller så är den helt enkelt upptagen på annat håll. Känslan att vara oberoende, att ha tillgång till en bil när man själv vill och friheten att åka iväg när man själv känner för det. Situationen känns igen Tillsammans hittar vi en lösning som passar dig och dina behov.

Minibussar

Varför åka med flera bilar? Våra bussar har upp till nio sittplatser och kan framföras med vanligt B-körkort. En bra lösning för teaterresan, hockeyresan, eller firmafesten.

Företaget

Dagens företagsamhet kräver ofta många resor, affärsresor, konferenser, möten, etc...Personalen åker på utbildning eller jobbar tillfälligt på annan ort. En hyrbil är ofta en bättre lösning än dyra företagsbilar. Enligt överenskommelse kan vi även ombesörja framkörning och hämtning.

Besökare

För er som väljer att ta flyget till Hagfors Airport ordnar vi givetvis så att en hyrbil väntar på er vid ankomsten.

Hem / Kontakta oss