Vi lägger stor vikt vid service och nöjda kunder. 
Det går att nå oss även på kvällar och helger.

EM Samarbetar med Hagfors Flygplats
dit vi naturligtvis levererar bilar för våra
kunder som kommer med flyg.

Tjänster

Hyrbilsförsäkring
Olyckan var framme, egna bilen bärgas till skadereperationsverkstaden, vilket innebär många veckor utan bil. Nu kommer hyrbilsförsäkringen till användning. Vi samarbetar med samtliga försäkringsbolag.

Personbil
Oftast står man där och önskar att man hade tillgång till en bil. Kanske räcker egna bilen inte till för de behov man för tillfället har, eller så är den helt enkelt upptagen på annat håll. Känslan att vara oberoende, att ha tillgång till en bil när man själv vill och friheten att åka iväg när man själv känner för det. Situationen känns igen Tillsammans hittar vi en lösning som passar dig och dina behov.

Minibussar
Varför åka med flera bilar? Våra bussar har upp till nio sittplatser och kan narturligtvis framföras med vanligt B-körkort. En bra lösning för teaterresan, hockeyresan, eller firmafesten.

Företaget
Dagens företagsamhet kräver ofta många resor, affärsresor, konferenser, möten, etc...Personalen åker på utbildning eller jobbar tillfälligt på annan ort. En hyrbil är ofta en bättre lösning än dyra företagsbilar. Enligt överenskommelse kan vi även ombesörja framkörning och hämtning.

Besökare
För er som väljer att ta flyget till Hagfors flygplats ordnar vi givetvis så att en hyrbil väntar på er vid ankomsten. 

Hem    |    Om oss    |    Våra produkter    |    Tjänster     |    Länkar     |    Kontakt

Vår specialitet Service och Lösningar!

All tid Alltid välkommen till EM-Biluthyrning